Barça

“Estic content i ho donaré tot per aquesta samarreta”

Fitxatge de futur i de present. L'uruguaià Santiago Bueno, que avui ja s'exercitarà amb els seus nous companys del juvenil A, arriba a Barcelona convençut de triomfar a Europa

“Estic molt content d'estar ja aquí i tinc moltes ganes d'entrenar-me, conèixer els nous companys i jugar a futbol, que és el que he vingut a fer. Tinc moltes ganes d'integrar-me al grup, amb la màxima humilitat. Ho donaré tot per aquesta samarreta.” Paraules de Santiago Bueno ahir al web oficial del FC Barcelona. El jove futbolista uruguaià (18 anys, Montevideo), recentment proclamat campió del sud-americà sub-20 amb la celeste, arriba carregat d'il·lusió i amb ganes d'afrontar el repte de triomfar al Barça.

Bueno, per qui el club blaugrana ha pagat un milió d'euros, va aterrar ahir a l'aeroport de Barcelona-el Prat poc abans de les deu del matí, amb plena confiança en les seves possibilitats d'oferir un alt rendiment en la seva primera aventura en el futbol europeu. El futbolista va passar ahir les habituals proves mèdiques i avui ja farà el seu primer entrenament amb els seus nous companys del juvenil A a les ordres de Gabri Garcia a la ciutat esportiva Joan Gamper. Santiago Bueno, que ha signat fins al 30 de juny del 2019, amb opció a tres temporades més en funció de quines siguin les seves prestacions i el seu creixement com a futbolista, arriba procedent del planter del Peñarol, amb el qual fins i tot va arribar a debutar amb el primer equip. La idea del Barça és que Bueno ocupi fitxa de juvenil, però la voluntat és que pugui disputar ja minuts amb el filial de Gerard López en el tram final d'aquesta segona volta de la lliga si el seu rendiment és l'esperat.

Bon fitxatge de futur per al Barça i bon fitxatge de present per a un juvenil A que va disparat cap al títol de lliga a divisió d'honor, amb 58 punts i 10 punts de coixí respecte al seu immediat perseguidor, el RCD Espanyol.

El gran desig del central uruguaià és triomfar aquí, al mateix club que dos dels seus ídols, Leo Messi i el seu compatriota Luis Suárez: “He somiat jugar al costat de Messi, el millor jugador del món, i també al costat d'altres futbolistes d'altíssim nivell com els que té el Barça. Seria tot un orgull”, va dir a la Cadena SER.

LA FRASE

Estic molt content. Tinc moltes ganes d'integrar-me al grup, amb la màxima humilitat
Santiago Bueno

AMB GANES

El central va passar ahir la revisió mèdica i ja està frisós per debutar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)