Barça

El Barça celebra l'entesa amb la família Cruyff

Junta directiva. Dijous que ve, vigília del primer aniversari de la mort de Johan Cruyff, s'anunciarà la llista d'actes d'homenatge que el club blaugrana dedicarà a la seva figura

Un dia abans que es compleixi el primer aniversari de la mort de Johan Cruyff, és a dir demà passat, el Barça anunciarà les accions que durà a terme a la seva memòria en un acte que començarà a les 12 del migdia a l'Auditori 1899. Hi parlaran el president i el vicepresident del club, Josep Maria Bartomeu, i Jordi Cardoner, així com Jordi Cruyff. El portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, Josep Vives, va subratllar repetidament durant la compareixença que va fer ahir la bona sintonia que hi ha hagut entre el club i la família Cruyff durant el temps que han preparat el tribut a la figura de qui va ser futbolista i entrenador blaugrana. “Hem treballat colze amb colze i de manera íntima. Crec que han quedat molt satisfets del que farem”, va dir. En el mateix sentit, Vives va respondre l'expresident Joan Laporta, que la setmana passada va manifestar que la directiva del Barça feia tard en l'homenatge perquè l'Ajax ja havia decidit posar el nom de Johan Cruyff al seu estadi. “Hem treballat amb un timing marcat per les circumstàncies, perquè aquesta no és una qüestió que es pugui accelerar de manera capriciosa. No podem parlar de quina és la vivència que ha tingut l'Ajax amb la família Cruyff, però sí que sabem el que hem viscut nosaltres. I ha estat una relació tranquil·la, amb un contacte molt proper”, va dir.

A L'AUDITORI 1899

L'acte de dijous tindrà lloc a les 12 del migdia, amb la presència de Jordi Cruyff

EL CLUB I ELS CRUYFF

“Hem treballat colze amb colze i de manera íntima”, assegura Josep Vives

NO FAN TARD

“Hem treballat amb un ‘timig' marcat per les circumstàncies”, diu el portaveu

L'Espai Jove i el ‘Match Play'

El FC Barcelona està en fase de creació i desenvolupament de l'Espai Jove, una plataforma de reflexió, treball i generació de projectes socials pensada exclusivament per als socis d'entre 18 i 30 anys, amb l'objectiu d'enfortir la seva vinculació amb el club. En aquest sentit, es desenvolupa el ‘Match Play', una experiència per presenciar els partits que el primer equip del Barça jugui fora de casa des de les instal·lacions del Camp Nou, que s'estrenarà coincidint amb la retransmissió del clàssic que el 23 d'abril es jugarà al Santiago Bernabéu. Un grup important de socis, entre 300 i 500, podrà gaudir d'una activitat pensada per a ells, amb oferta gastronòmica, música ambient i activitats de dinamització, a més de veure el Real Madrid-Barça en una pantalla gegant, a la tribuna de l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)