Barça

Semedo s’acomiada del Benfica

Emotiu. El nou lateral blaugrana va publicar una carta per agrair tot el suport i estima que ha rebut al club lisboeta en els darrers anys. Afirma que sempre durà al cor el Benfica, l’equip que va apostar per ell quan jugava a l’humil Sintrense

Nélson Semedo comença una nova etapa en el Barça, i ahir mateix es va acomiadar del seu club d’origen, el Benfica. El lateral dret va publicar una carta a Instagram en què donava les gràcies al conjunt lisboeta i als seus seguidors per les mostres de suport i afecte que ha rebut durant les quatre temporades com a jugador del Benfica.

Aquest va ser el missatge que va escriure el jugador portuguès a la coneguda xarxa social: “El meu agraïment a totes les persones que han treballat amb mi. Sense vosaltres no hauria aconseguit fer realitat un altre somni. Ha estat un honor vestir la samarreta del Benfica, club que sempre m’ho ha donat tot i a qui no tinc manera d’agrair-li-ho més enllà d’haver donat el màxim de mi fins a l’últim minut. Marxo, però amb el Benfica al cor. No us oblideu de mi, que jo mai m’oblidaré de vosaltres. Gràcies per tot.”

Semedo no oblida que va ser l’equip lisboeta qui va apostar per ell quan jugava a l’humil Sintrense de tercera divisió. Amb les àligues va créixer com a jugador i va debutar a l’elit de la mà de Jorge Jesús. A més li van donar la possibilitat de jugar la Champions, ser internacional i complir un somni: fitxar pel Barça.

Ara, espera amb ganes el dia de començar a entrenar-se a les ordres de Valverde amb els seus nous companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)