Barça

Retorn a la feina amb André Gomes però sense Iniesta

Permís de Valverde. Després d’un dia de festa, la plantilla es va entrenar ahir per continuar preparant l’inici de temporada sense el capità, que es va absentar de la sessió per motius personals

Després de gaudir d’un dia de festa, la plantilla del Barça va tornar ahir a la feina per continuar preparant l’inici de la temporada, que arribarà aquest mateix diumenge amb la disputa de l’anada de la supercopa d’Espanya contra el Real Madrid (22 h) al Camp Nou. En la sessió preparatòria, que va començar a dos quarts de deu del matí, ja es va exercitar amb el grup André Gomes, que va ser baixa dilluns en el trofeu Joan Gamper per culpa d’un cop al maluc esquerre que va rebre en l’amistós de divendres passat al camp del Nàstic. Tot fa preveure, doncs, a falta de rebre l’alta mèdica, que el portuguès estarà disponible per al duel contra el conjunt blanc.

Qui no es va entrenar, en canvi, va ser el capità, Andrés Iniesta, que es va absentar amb permís d’Ernesto Valverde per motius personals. La presència del manxec per al proper duel contra l’etern rival, però, no hauria de perillar. I és que dilluns en el Gamper va disputar els primers 60 minuts i, un cop acabat el duel, va recollir el trofeu, sense tenir aparentment cap problema físic.

A banda d’Iniesta, Vermaelen i Rafinha tampoc no es van entrenar, ja que continuen de baixa. El belga encara no s’ha recuperat de la contusió que es va fer a la ròtula de la cama esquerra a Tarragona –el comunicat mèdic emès pel club explicava que l’evolució marcaria la seva disponibilitat– i el brasiler afronta teòricament la recta final de la recuperació de la greu lesió que es va fer el mes d’abril a Granada i que el va obligar a sotmetre’s a una artroscòpia al genoll dret per solucionar els seus problemes al menisc intern. Aleshores, el temps de baixa previst pels serveis mèdics va ser d’uns quatre mesos, que s’acaben de complir.

Amb dos del filial

Valverde va completar la sessió preparatòria amb dos jugadors del filial. Carles Aleñá, que ja ha participat en tota la pretemporada amb el primer equip, i el porter Jokin Ezkieta.

NO HA DE PERILLAR

Iniesta va acabar el Gamper amb normalitat i tot fa preveure que jugarà diumenge

DUES BAIXES

Vermaelen i Rafinha continuen recuperant-se de les seves lesions

Zidane, amb tothom tret de Modric

El conjunt blanc també va tornar ahir a la feina, dos dies després de proclamar-se campió de la supercopa d’Europa. Per al duel al Camp Nou, Zidane disposa de tota la plantilla disponible, a excepció de Modric, que no podrà jugar per sanció. En la sessió d’ahir a Valdebebas, també hi van participar els jugadors del planter Achraf i Luca. Cristiano Ronaldo, que només va jugar els últims 15 minuts del duel contra el Manchester United, continua la seva posada a punt i tot fa preveure que diumenge serà titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)