Barça

“No busquem cap revenja”

Ter Stegen. El porter va assegurar que l’equip no planteja el partit d’aquest vespre com una revenja per l’eliminació, a mans del conjunt italià, en els quarts de l’anterior Champions. “Allò ja és passat i ara cal concentrar-se en aquest any”

Com Valverde, Marc-André Ter Stegen també va iniciar ahir la roda de premsa prèvia a l’estrena de Champions d’aquest vespre desitjant una bona Diada als presents a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper. A continuació va manifestar que l’equip blaugrana no afronta el duel contra la Juventus amb ànims de revenja per l’eliminació, a mans del conjunt italià, en els quarts de l’anterior edició del torneig: “El que va passar ja és passat i cal concentrar-se en aquest any. Volem guanyar i no mirar enrere.”

El porter alemany va apreciar que “quan no encaixes cap gol en els primers tres partits de lliga i marques nou gols et dona bones sensacions per començar la Champions”. “Els primers partits de lliga han sortit bé. Volem lluitar per tots títols i demà [avui per al lector] tenim una oportunitat per començar a fer-ho”, va afegir-hi.

Preguntat sobre els canvis tàctics motivats per l’arribada d’Ernesto Valverde, va afirmar que veu l’equip preparat per desenvolupar el que vol el tècnic: “Volem ocupar els espais d’una altra manera i crec que tenim un bon equip per fer-ho.”

Respecte a Dembélé i Semedo, nous companys de vestidor, va destacar les diverses virtuts que tenen per al joc de l’equip, i tampoc es va estalviar elogis quan se li va preguntar pel porter de la Juventus, el veterà Gianluigi Buffon: “És un ídol per a tothom. Està jugant en una edat [39 anys] en què molts ja han acabat la seva carrera i ell juga com si estigués en els seus millors anys. Li tinc molt de respecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)