Barça

Itàlia es rendeix a la màgia de l’astre argentí

“Atordits per Messi” i “Sota Messi”. Eren els titulars de la portada d’ahir dels dos grans diaris esportius italians, La Gazzetta dello Sport i el Corriere dello Sport. Els dos rotatius coincidien, a més, a l’hora de definir el crac argentí com “ un jugador d’un altre planeta” i com a “marcià”, aprofitant una frase del tècnic del conjunt torinès, Massimiliano Allegri, que va assegurar que “el Barça té un marcià”. La Gazzetta dello Sport també posava nota al que es preveia que seria un dels duels del partit, el de Messi contra Dybala i no va dubtar a donar un excel·lent al blaugrana (9) i un aprovat just al bianconero (5,5).

Més dur va ser el diari torinès Tuttosport, que suspenia en portada diversos dels jugadors de la Juventus, com Alex Sandro, Benatia, Higuain, Dybala i Douglas Costa, amb un pobre 4 per a tots. A més d’afegir el comentari “greument insuficients” per a tots quatre. “Camp Noooo!!” era, a més, el titular de portada, en què també es recordava la dura derrota del mes de juny passat en la final de Cardiff contra el Madrid – “un altre cop estil Cardiff”, explicaven– i també qualificaven la victòria blaugrana de “venjança”.

‘Olé’: “Així no és difícil”

El diari argentí Olé va dedicar la portada al triomf de l’Independiente contra l’Atlético Tucumán (2-0) i el pas als quarts de final de la copa Sud-americana, però també va deixar un espai per la victòria blaugrana: “Així no és difícil. Leo fa reviure el Barça letal: dos gols i gran figura.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)