Barça

Messi i Luis Suárez, nominats a la Pilota d’Or

Pilota d’Or. ‘France Football’ fa pública la llista dels trenta aspirants a guanyar el guardó, amb només dos futbolistes del Barça i Cristiano Ronaldo com a gran favorit

La revista France Football va donar ahir la llista dels trenta futbolistes nominats a guanyar la Pilota d’Or aquest 2017. En aquesta llista, els noms de la qual es van donar de cinc en cinc durant tot el dia, només hi ha dos futbolistes del Barça, l’argentí Leo Messi i l’uruguaià Luis Suárez, que l’any passat van ser segon i quart, respectivament. També forma part de la llista Neymar, que a l’estiu va deixar el Camp Nou després que el París Saint-Germain pagués la seva clàusula de rescissió, de 222 milions d’euros.

L’equip amb més jugadors en aquesta llista és el Madrid, guanyador de la Champions i de la lliga. Tot i l’absència destacada de Gareth Bale, són set els jugadors blancs que aspiren a la Pilota d’Or: Cristiano Ronaldo, Modric, Marcelo, Sergio Ramos, Benzema, Isco i Kroos. Cristiano Ronaldo és el gran favorit a guanyar el trofeu, després d’haver estat el màxim golejador de la Champions, amb dotze gols, un més dels que va marcar el blaugrana Messi. El portuguès, guanyaria la seva cinquena Pilota d’Or i igualaria Messi. Els dos jugadors són clars aspirants al podi de la Pilota d’Or, que podria completar Neymar. Precisament el nou equip del brasiler, el PSG, és el segon equip amb més representants en la llista de finalistes. A més de Neymar, també hi ha Cavani i Mbappé, fitxat l’estiu passat del Mònaco.

Pel que fa a les lligues, l’estatal és la que més representants té, amb onze futbolistes. A més dels esmentats del Barça i el Real Madrid, també hi ha dos futbolistes de l’Atlético de Madrid: el porter Jan Oblak i Griezmann, que va formar part del podi l’any passat després d’haver fet una bona Eurocopa i d’haver arribat a la final de la lliga de campions amb l’Atlético de Madrid. Precisament, l’any passat va ser quan la revista France Football i la FIFA van partir peres. Un i altre entreguen els dos guardons que reconeixen el millor futbolista de l’any, la Pilota d’Or per part del mitjà de comunicació francès i el premi The Best per part de la FIFA, amb la votació de periodistes i també de tècnics i capitans de totes les seleccions del món.

Leo Messi
Barça
Luis Suárez
Barça
Cristiano Ronaldo
Real Madrid
Luca Modric
Real Madrid
Sergio Ramos
Real Madrid
Karim Benzema
Real Madrid
Toni Kroos
Real Madrid
Marcelo
Real Madrid
Isco
Real Madrid
Jan Oblak
Atl. Madrid
Antoine Griezmann
Atl. Madrid
Neymar
PSG
Edinson Cavani
PSG
Kylian Mbappé
PSG
Radamael Falcao
Mònaco
Gianluigi Buffon
Juventus
Paulo Dybala
Juventus
Edwin Dzeko
Roma
Dries Mertens
Napoli
Leonardo Bonucci
Milan
Mats Hummels
Bayern
Robert Lewandowski
Bayern
Aubemayang
Dortmund
Sadio Mané
Liverpool
Philippe Coutinho
Liverpool
Harry Keane
Tottenham
N’Golo Kanté
Chelsea
Eden Hazard
Chelsea
David De Gea
M. United
Kevin De Bruyne
M. City
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)