Barça

Valverde guanya efectius

Entrenament. Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen es van reincorporar ahir als entrenaments a la ciutat esportiva. Altres internacionals com Jordi Alba i Busquets podrien sumar-se avui

A mesura que es van resolent els partits de seleccions els internacionals blaugrana es van reintegrant a la disciplina blaugrana. Ahir van ser Gerard Piqué i Marc-André Ter Stegen els que ja es van tornar a entrenar a les ordres d’Ernesto Valverde, tots dos amb el bitllet per al mundial de Rússia 2018 sota el braç.

Tots dos es van afegir als cinc components del primer equip que no han estat convocats en aquesta aturada de seleccions –Sergi Roberto, Deulofeu, Denis, Aleix Vidal i Alcácer–, així com als tres jugadors del Barça B i els cinc del juvenil A que van completar el grup.

El retorn de Piqué s’ha avançat pel fet de no poder competir –estava sancionat per acumulació de targetes– en el duel que el combinat espanyol va disputar dilluns passat contra Israel. Sí que hi van ser presents Sergio Busquets i Jordi Alba, que és probable que avui ja es reincorporin als entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper. La resta d’internacionals blaugrana s’hi aniran sumant al llarg de la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)