Barça

Iniesta es provarà avui

Lesió. El capità del Barça, que va caure lesionat en l’últim partit de lliga contra la UD Las Palmas, va continuar ahir la seva recuperació i espera poder fer avui una part de l’entrenament amb el grup que l’apropi al partit contra l’Atlético

El capità del Barça, Andrés Iniesta, treballa per mirar de poder estar a disposició d’Ernesto Valverde en l’important partit que els blaugrana disputaran dissabte al Wanda Metropolitano contra l’Atlético de Madrid.

Iniesta no es va entrenar ahir amb el grup i es va dedicar a fer feina de recuperació. Les sensacions del de Fuentealbilla no acaben de ser bones, però avui es provarà en un entrenament que mirarà de fer amb el grup, com a mínim en una part. El capità està fent tot el possible per poder jugar contra l’Atlético de Madrid, encara que sigui una estona.

El manxec, que la setmana passada va renovar el seu contracte amb el Barça per a tota la vida, va caure lesionat en l’últim partit de lliga que els de Valverde van jugar al Camp Nou, a porta tancada, contra la UD Las Palmas. Iniesta, que va entrar al terreny de joc després del descans, es va haver de retirar en el minut 83, després de notar una punxada. Se li van fer proves, que van determinar que tenia una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra, amb un temps de baixa de deu dies. Iniesta es va perdre els dos partits que havia de disputar amb la selecció espanyola durant aquesta aturada i espera que avui millorin les seves sensacions i poder entrar en la llista de convocats que donarà demà Valverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)