Barça

Laporta, relacionat amb els ‘paradise papers’

BMVP Limited. Una informació d’‘El Confidencial’ vincula Joan Laporta i Pini Zahavi amb una firma opaca de Malta. El mateix Laporta va respondre ahir i va parlar de “notícia enganyosa i malintencionada”

El nom de Joan Laporta ha sortit vinculat en les últimes hores als paradise papers. Segons una informació d’El Confidencial, Laporta hauria estat soci de l’empresa BMVP Limited, amb seu a Malta. L’expresident del Barça, segons aquesta informació, controlava 500 accions d’una empresa amb un capital inicial de tan sols 1.294 euros, dedicada a gestionar una escola virtual que impartia lliçons esportives en línia. L’agent israelià Pini Zahavi, relacionat amb la marxa de Neymar al PSG, també apareix com un dels accionistes de l’empresa, amb 330 accions. L’empresa BMVP Limited va quedar oficialment dissolta el dia 9 d’agost passat.

El mateix Laporta va posar fre a aquestes informacions, i ahir via Twitter va expressar el següent: “Per una intervenció professional uns clients em van oferir un 5% d’una companyia maltesa que havia de desenvolupar un projecte tecnològic que no va funcionar mai. No he tingut cap rendiment derivat d’aquest 5% d’accions i la companyia es va dissoldre.”

“La notícia, tal com es presenta, és enganyosa, malintencionada i mancada de rigor per donar-li interès periodístic”, va lamentar. “Respecte a les insinuacions conspiranoiques sobre la marxa de Neymar, un cop més, res de res”, va concloure Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)