Barça

Mor Joan Malgosa

Dol. Va ser preparador físic especialitzat en la recuperació de jugadors lesionats del primer equip del Barça des del 1987 fins al 2001

Dol entre el barcelonisme per la mort de Joan Malgosa Riera, qui va ser preparador físic del FC Barcelona durant molts anys. Malgosa va ser el primer preparador físic especialitzat en la recuperació de jugadors lesionats de la primera plantilla del FC Barcelona en la seva història.

Joan Malgosa va entrar a formar part de la família barcelonista l’octubre del 78 com a preparador físic del futbol formatiu blaugrana, i la temporada 1987/88 va fer el salt al primer equip en aquell Barça de Luis Aragonés. El seu enorme treball el va convertir en un actiu imprescindible en el quadre tècnic blaugrana i va ser una persona molt apreciada pels jugadors que van passar per les seves mans. Malgosa va estar en el càrrec fins a l’any 2001.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)