Barça

Penedit d’haver-se quedat

Thomas Vermaelen. “A l’estiu vaig pensar que seria positiu quedar-me a Barcelona, però després de veure quina és la meva situació m’he adonat que no és així”, ha declarat

Thomas Vermaelen tot just ha disputat un partit des que va arrencar el curs, coincidint amb l’anada dels setzens de la copa contra el modest Múrcia (24 d’octubre). Un balanç molt pobre que no satisfà el central. Així ho reflecteix en unes declaracions al diari belga Het Laatste Nieuws, en què es mostra penedit d’haver-se quedat al Barça: “Vaig pensar que seria positiu quedar-me a Barcelona, però després de veure quina és la meva situació m’he adonat que no és així.”

Les declaracions Vermaelen coincideixen amb la seva estada amb la selecció belga. A pesar de l’ostracisme que viu al Barça, sí que ha entrat en les convocatòries del seleccionador, Robert Martínez, i divendres passat va completar els noranta minuts de l’amistós disputat contra Mèxic (3-3). Tot i això, el central necessita jugar amb continuïtat per tenir possibilitats d’entrar en la llista definitiva de convocats per al mundial de Rússia 2018. Un circumstància que ha propiciat que el seu nom aparegui entre les possibles sortides del Barça quan s’obri el mercat de fitxatges al gener. Se l’ha relacionat amb l’Anderlecht, però Vermaelen prefereix no avançar esdeveniments per prudència: “No vull dir res sobre això perquè l’última vegada que vaig parlar les meves declaracions es van treure de context.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)