Barça

“Si no m’han enganyat, Messi ha renovat”

Després del Barça, per motius obvis, al primer que li interessa que Leo Messi segueixi en la lliga espanyola és al president de la LaLiga, la patronal de la competició. L’organitzador de la competició necessita el millor futbolista del món per anar a vendre el seu producte arreu. Sense Messi, el potencial de la LaLiga baixaria molts punts. Doncs bé, ahir Javier Tebas va assegurar que el davanter argentí ja havia firmat el seu nou contracte amb el FC Barcelona. “Messi té contracte i ell ja ha renovat. Els contractes són oficials quan es firmen, no quan es diu que s’han firmat. I Messi ha firmat amb el Barcelona. Si no m’han enganyat, Messi ha renovat”, va afirmar.

Tebas també va parlar de la continuïtat d’un altre dels puntals de la lliga, Cristiano Ronaldo, l’antagonista de Messi en ser l’estrella del Madrid i amb qui competeix des de fa anys pels grans títols individuals. Algunes informacions aparegudes els últims dies insisteixen que vol marxar del club blanc, però el president de la LFP ahir no li va donar gaire importància. “És la dinovena vegada que diu que se’n va. Té anys de contracte i no crec que s’hagi acabat el seu cicle.” Pel seu interès, els vol tots dos en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)