Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“En la primera meitat hem estat extraordinaris”

Després de superar el Celta amb solvència, Valverde es va mostrar satisfet amb l’actuació dels seus jugadors i va qualificar els primers 45 minuts de l’equip com a “extraordinaris”. “Ha estat un partit molt igualat. Hi ha hagut moments en els quals hem jugat molt bé, l’equip ha sortit molt mentalitzat i tenim arguments per a fer un bon joc. Hem tingut moltes arribades en la primera meitat i pensem ja en el partit del diumenge”, va afegir-hi el tècnic blaugrana, que no va voler parlar de possibles rivals i sí del dur calendari que ara té el Barça. “Tenim dos partits fora de casa en la lliga i l’eliminatòria dels quarts de la copa i sempre m’agrada mirar endavant i no parlar d’estadístiques”, va assenyalar Valverde.

Sobre els rumors que van sorgir a la fi del partit d’una possible lesió de Dembélé, el tècnic va assegurar que el francès “està bé.” “Necessita temps d’adaptació, però ja s’atreveix a fer diferents coses”, va afegir-hi.

Jordi Alba, content

Un dels protagonistes de la nit va ser el lateral esquerrà, que va parlar sobre la productiva connexió amb Messi: “És un luxe tenir Leo a l’equip, és el millor de la història. Sempre ens busquem per a marcar gols i avui hem pogut marcar tots dos.”

LES FRASES

En la primera meitat hem estat extraordinaris i l’equip ha sortit molt mentalitzat. Tenim arguments per a fer un bon joc
Dembélé està bé, no té cap lesió. Necessita temps d’adaptació, però ja s’atreveix a fer diferents coses sobre la gespa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)