Barça

Paco Alcácer ja treballa amb el grup

Recta final. El de Torrent, lesionat des de mitjan desembre, va ser una de les novetats de la sessió

El Barça va començar a preparar ahir el partit d’aquest diumenge a Sant Sebastià amb la novetat de Paco Alcácer, que va fer part de l’entrenament amb la resta del grup. Baixa des del 17 de desembre, quan es va fer una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra en el partit contra el Deportivo, el de Torrent afronta així la recta final de la seva recuperació, que finalment s’ha allargat una mica més del previst, ja que inicialment es va preveure que fos de només tres setmanes. Diversos jugadors del filial, com ara Aleñá, Varo, Tarín, Bueno i Moi Delgado, van completar l’entrenament.

Samper, operat

Sergi Samper, cedit a Las Palmas i que es va lesionar de gravetat la setmana passada, va ser intervingut ahir a la tarda a Barcelona pel doctor Ramon Cugat de la fractura al mal·lèol peroneal i de la ruptura del lligament lateral intern del turmell esquerre que va patir. Així ho va informar el Barça, que va confirmar que el temps aproximat que estarà de baixa és de quatre mesos, així que es perdrà el que queda de curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)