Barça

La ‘fan zone’, organitzada

Final de copa. El punt de trobada dels aficionats del Barça estarà ubicat a la confluència entre el passeig Ginebra i el carrer Sofia i estarà obert entre les deu del matí i dos quarts de set de la tarda

Dissabte es juga la final de la copa a Madrid, i el FC Barcelona ja té totalment organitzada la fan zone, el punt de trobada on es podran reunir tots els barcelonistes abans del partit, que estarà ubicat a la confluència entre el passeig Ginebra i el carrer Sofia, a un minut de l’estació de metro de Las Rosas, i estarà oberta entre les deu del matí i dos quarts de set de la tarda. Està previst un servei de llançadores entre la fan zone i IFEMA, on els socis i aficionats del Barça han d’anar a buscar les seves entrades.

Com és habitual, hi haurà una zona de restauració i una zona dedicada a activitats i actuacions, entre les quals destaquen la del Mago Pop i els grups musicals Pepet i Marieta, Lorena Gómez i La Mala Rodríguez, que farà dues sessions com a DJ. També està previst que durant el dia visitin la fan zone alguns directius del Barça, alguns exfutbolistes com Albert Ferrer, Javier Saviola, Ricardo Serna i Sánchez Jara i el presentador de televisió Andreu Buenafuente. Barça TV farà una programació especial des de la fan zone.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)