Barça

Marc-André Ter Stegen

Avantítol segon

“És el meu vell amor, però també em sento 100% del Barça”

El retorn al Borussia Park genera molts records i emocions a Marc-André ter Stegen. Ell mateix ho explica en una entrevista que ahir va publicar el lloc web oficial del Borussia Mönchengladbach. “Vaig passar un temps increïble i, excepte els últims dos anys, he estat tota la meva carrera professional allà”, recorda. En aquest sentit, qualifica de “colpidor” el dia del seu comiat –3 de maig del 2014–, coincidint amb un partit contra el Mainz. Aquell dia no va poder reprimir les llàgrimes: “La gent sap que porto el Borussia al cor i que sempre ho vaig donar tot. El Barça és l'únic equip al qual no em vaig poder resistir, i per això vaig marxar, cosa que no va ser gens fàcil per a mi.” A més, explica que els reptes que li presentava el club blaugrana eren irrenunciables: “Hi ha un nivell altíssim, sempre lluitem per la lliga i hem guanyat molts títols durant les últimes temporades. Els seguidors del Borussia segur que entenen el pas que vaig fer.”

Ter Stegen reconeix en l'entrevista com de diferent serà sortir demà al Borussia Park i preparar-se al vestidor visitant. “Però sóc professional al 100% i sé el que m'espera. Sobretot em centro en l'aspecte esportiu, perquè sé com de difícil serà superar el Borussia.” De fet, comenta que una vegada comenci a rodar la pilota, els sentiments quedaran a banda: “El Mönchengladbach és el meu vell amor i això sempre serà així, però també m'identifico al 100% amb el Barça, i al terreny de joc només existeix aquest equip per a mi. És clar que intentarem fer un bon partit per poder emportar-nos els tres punts del Borussia Park.”

Tot i el seu passat com a jugador del Gladbach, Ter Stegen no haurà de donar consells als seus actuals companys de vestidor. “Ja saben contra qui ens enfrontem. Saben, sobretot, que fora de casa serà un partit difícil per a nosaltres”, assegura. El porter blaugrana defineix el conjunt alemany com “un equip fort a l'hora de sortir al contraatac, que pressiona molt amunt i que també pot mostrar altres qualitats”. “Intentarem buscar les millors solucions, com fem contra qualsevol altre rival”, va afegir.

Deixant de banda l'enfrontament de demà, el porter qualifica de “fenomenal” l'evolució que ha viscut el Gladbach durant les últimes temporades. “M'alegra poder dir que vaig estar allà quan tot va començar. Sempre he esperat que el Borussia pogués jugar la lliga de campions. Des de Barcelona desitjo sort als meus excompanys i a la gent de la directiva. Espero que el Borussia mantingui el nivell dels últims anys”, conclou.

FRASES DESTACADES

El Barça és l'únic equip al qual no em vaig poder resistir, i per això vaig marxar, cosa que no va ser gens fàcil per a mi
No he de donar consells als meus companys. Saben contra qui ens enfrontem i que fora de casa serà difícil
L'evolució del Borussia en els últims anys ha estat fenomenal. M'alegra poder dir que jo vaig estar allà quan tot va començar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)