El Celtic regala un empat al Barça

Grup C. Tres vegades es va avançar l'equip de Glasgow i tres vegades va empatar el Manchester City; els de Pep Guardiola, però, no van ser capaços de rematar la feina

El Manchester City es va deixar dos punts a Glasgow, després d'empatar a tres gols contra el Celtic en un duel carregat d'intensitat. L'equip de Guardiola va anar sempre a remolc en el marcador del de Brendan Rodgers, va haver d'empatar fins a tres vegades i, tot i que va acabar assetjant la porteria de Gordon, no va ser capaç de donar el cop definitiu. El partit va arrencar ben boig. Tant, que durant la primera mitja hora es van veure dos gols per a cada equip. Dembelé, en la primera acció d'atac, i Sterling, en pròpia porteria, van avançar dues vegades el Celtic, i Fernandinho i Sterling, aquest cop a la porteria encertada, van respondre per al City. Després d'una primera part jugada a molt bon ritme, es va arribar al descans amb empat a dos. La segona va començar igual d'intensa, amb un gol descomunal de Dembelé, que va batre Bravo rematant de xilena una centrada des de l'esquerra de Tierney, i un altre de Nolito que, en el minut 10, tornava a posar taules al marcador. El Manchester City queda a dos punts del Barça abans del doble enfrontament que mantindran els dos favorits del grup C en les dues properes jornades de la lligueta. L'empat d'ahir a Celtic Park és també el primer partit que no guanya el City aquesta temporada.

CELTIC 3 CITY 3

CELTIC: Gordon, Lustig, Touré, Sviatchenko, Tierney; Bitton (Griffiths, 83'), Brown; Forrest (Roberts, 81'), Rogic (Armstrong, 57'), Sinclair; Dembele. MANCHESTER CITY: Bravo; Zabaleta, Otamendi, Kolarov, Clichy (Stones, 73'); Fernandinho, Gündogan, Silva; Sterling, Nolito (Fernando, 76') i Agüero. GOLS: 1-0, Dembelé (3)'; 1-1, Fernandinho (12'); 2-1, Sterling p.p. (20'); 2-2, Sterling (28'); 3-2, Dembelé (47'); 3-3, Nolito (55'). ÀRBITRE: Nicola Rizzoli. PÚBLIC: 57.592 espectadors al Celtic Park.