Barça

Poca exigència en el retorn a casa

Ter Stegen. Rebut amb una gran ovació per l'afició que omplia el Borussia Park durant l'escalfament, el porter del FC Barcelona va ser un espectador més durant el partit; l'única arribada clara del M'gladbach va ser en la jugada del gol

Era una nit molt especial per al porter del Barça, que tornava a l'estadi on es va fer gran convertit en el titular d'un dels grans del futbol mundial. Però Marc-André ter Stegen només va ser protagonista durant l'estona prèvia al partit. Va ser aleshores quan, als videomarcadors del Borussia Park, es van projectar unes imatges en què se'l veia jugant amb el M'gladbach des de ben petit, que van preparar el que va ser el seu públic per ovacionar-lo llargament quan va sortir a fer l'escalfament. L'alemany va tornar als vestidors, tot i la seva fredor habitual, amb un somriure d'orella a orella.

Després, el curs del partit el va convertir en un secundari. Només en l'acció del gol el Borussia va arribar amb perill a la seva àrea, quan Sergio Busquets va perdre una pilota al mig del camp i Raffael va conduir un contraatac que va acabar als peus de Hazard. Ter Stegen no va poder fer res per evitar que el belga l'afusellés. Amb l'1-0 la consigna en el M'gladbach va ser, encara més, esperar al darrere, de manera que la pilota a penes es va acostar a l'àrea del Barça. Només en el tram final del partit, ja amb 1-2 al marcador, Marc-André ter Stegen va tornar a aparèixer. Un parell de sortides oportunes, per evitar qualsevol opció de rematada, van tornar a posar el seu llampant uniforme groc sota els focus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)