Barça

Gol de Caicedo i Supercopa per a l'Espanyol

Barça - Espanyol, 0-1

Un solitari gol de Felipe Caicedo ha donat la Supercopa de Catalunya a l'Espanyol després d'un partit sense ànima, jugat al Nou estadi de Tarragona. Tot i que el Barça ha tingut més la pilota, no ha trobat els espais per apropar-se amb claredat a Roberto. En la primera part, només un xut de Denis Suárez, poc després de la mitja hora, ha fet intervenir el porter espanyolista. De la seva banda, l'Espanyol ha aprofitat la única oportunitat que ha tingut, quan, als deu minuts, Caicedo ha rebut una passada profunda de Reyes i, després de superar Mathieu i Masip, ha enviat la pilota a la xarxa.

Després del descans el panorama no ha canviat: possessió blaugrana sense generar perill. Nili ha pogut marcar en un xut creuat i Paco Alcácer ha continuat amb la seva dissort. En l'últim tram, el carrusel de canvis ha afeblit, encara més, les possibilitats blaugrana. Amb tot, André Gomes, Denis Suárez i Alcácer han jugat els 90 minuts. El marcador, però, no s'ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)