Barça

Jérémy Mathieu, de baixa les tres setmanes vinents

Lesió. Les proves confirmen que el defensa francès té una lesió al soli de la cama dreta i determinen que no estarà disponible fins a mitjans de novembre, després de l'aturada de seleccions

Els resultats de les proves mèdiques realitzades ahir a Jérémy Mathieu van confirmar el primer diagnòstic que ja apuntava a una lesió al soli de la cama dreta, produïda durant el duel de la supercopa de Catalunya de dimarts al Nou Estadi de Tarragona. Ahir, després de fer un examen més exhaustiu al jugador a les instal·lacions de la ciutat esportiva, el club va difondre un nou comunicat precisant el temps de baixa, que serà de prop de tres setmanes. Una mala notícia per a Luis Enrique, que ja acomula les absències en defensa de Gerard Piqué i Jordi Alba. De fet, el tècnic blaugrana, en la roda de premsa posterior a la supercopa de Catalunya, ja es va lamentar –sense concretar el nom– per la lesió de Mathieu.

El defensa francès –un dels sis representants de la primera plantilla blaugrana titulars dimarts– va deixar el terreny de joc pocs minuts després d'arrencar la segona part (53'), tot i que en un principi va fer la impressió que el canvi era per precaució. Les proves, però, han aportat un diagnòstic més important. Es tracta del segon contratemps físic de què és víctima Jérémy Mathieu des que va arrencar el curs. El primer, una ruptura muscular al bíceps femoral de la cama dreta, el va tenir el 15 d'agost durant el partit d'anada de la supercopa d'Espanya contra el Sevilla. El període establert de baixa també va ser de tres setmanes.

Absent durant tres duels

Si es compleix el termini previst pel comunicat, Mathieu tornarà a estar disponible per a Luis Enrique a mitjans de novembre, coincidint amb el Barça-Màlaga –12 jornada de lliga– programat per al dia 19. Abans, s'haurà perdut tres partits, començant pel de dissabte contra el Granada al Camp Nou. Tampoc estarà disponible per a l'exigent visita a l'Ethihad Stadium, feu del Manchester City, del dimarts que ve, corresponent a la fase de grups de la Champions, ni per al Sevilla-Barça del 6 de novembre. Seran tres duels en els quals la defensa blaugrana quedarà clarament condicionada per l'acumulació d'absències.

Tot seguit, la competició de clubs s'aturarà amb motiu d'una nova tanda de partits de seleccions. Un fet que beneficiarà pel que fa a que la recuperació de Mathieu i de la resta de lesionats impliqui perdre's més partits.

TERMINIS

Podria rebre l'alta el 19 de novembre, coincidint amb el Barça-Màlaga

PROPER CALENDARI

Es perdrà els partits vinents contra el Granada, el City i el Sevilla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)