El City continua sense remuntar

Rival en la Champions. El conjunt de Guardiola, que va presentar nombroses novetats en l'onze titular, va cedir contra el Manchester United (1-0) i encadena el sisè partit sense guanyar

Un solitari gol de Juan Mata en la segona part (54') va condemnar ahir el Manchester City de Pep Guardiola, que ja encadena sis partits sense conèixer la victòria (tres empats i tres derrotes). L'1-0 encaixat a Old Trafford en el derbi de Manchester contra el United, suposa l'eliminació dels citizens, que dimarts vinent reben el Barça, de la copa de la lliga anglesa.

Tal com ja havia avançat Guardiola, l'onze del City va presentar nombroses novetats per l'absència de titulars com ara Bravo, Silva, De Bruyne, Fernandinho i Aguero. Un plantejament que va permetre als joves futbolistes catalans Aleix Garcia i Pablo Maffeo jugar els noranta minuts com a mig centre i lateral dret, respectivament. Per la seva part, el United de José Mourinho sí que va presentar un onze molt recognoscible en què no faltaven Pogba i Ibrahimovic.

Els citizens van portar la iniciativa durant la primera part –Iheanacho va tenir un parell d'ocasions–, però sense arribar a angoixar el rival. El United, també necessitat d'un bon resultat després del 4-0 encaixat contra el Chelsea el cap de setmana passat, va accelerar en la segona part, empès pel gol de Juan Mata (54'). De fet, va disposar d'ocasions més clares fins al final del matx, mentre que l'entrada al camp d'Agüero o Sterling no va ser suficient perquè el City capgirés la situació.