Barça

Futbol

Primera divisió

“Només hi ha hagut un equip a la gespa”

Malgrat haver perdut dos punts més al Camp Nou, Luis Enrique es va mostrar satisfet del partit contra el Màlaga, i en la roda de premsa ho va deixar clar: “S'han replegat molt al darrere i és evident que en partits així no hi ha ocasions clares de gol, però no puc fer res més que elogiar els jugadors. En la segona part hem tingut més ocasions, ho hem intentat fins al final, fins i tot amb Piqué incorporat a l'atac, però no hem obtingut el premi que mereixíem. Hem estat superiors, de fet només hi ha hagut un equip a la gespa.”

L'asturià, que va reconèixer que “si hagués pogut hauria demanat un temps mort”, va dir amb ironia com li agraden els partits de després de les aturades per les seleccions –“m'encanten els partits postaturada FIFA!”– i va assegurar que el plantejament del Màlaga li va complicar les coses: “Sabíem que la dificultat contra un equip que juga tan replegat hi seria, i nosaltres estem acostumats a resoldre-ho, però això no vol dir que ho puguem fer sempre.”

Luis Enrique va posar un “notable alt” als seus jugadors, també a Paco Alcácer, que continua negat amb el gol. “La fórmula de la Coca-Cola no existeix. Perquè un jugador nou marqui gols, cal que tingui minuts, i la situació de l'equip és la que és. Jo estic molt content amb ell, i espero que, com tot l'equip, segueixi millorant. No li podem demanar coses impossibles”, va afirmar.

També va elogiar Gerard Piqué, –“un referent a l'equip”– i es va congratular que “hagi pogut agafar ritme”. A més, va tranquil·litzar els culers dient que el virus de Messi “no és greu”, però no va buscar excuses en les absències de l'argentí i Luis Suárez: “Hem perdut amb Messi i Suárez i hem guanyat amb Messi i Suárez.”

SENSE RECOMPENSA

“Ho hem intentat i no hem obtingut el premi que mereixíem. Hem estat superiors”

PLANTEJAMENT

“Coneixíem la dificultat, i estem acostumats a resoldre-ho, però no sempre”

ALCÁCER

“Perquè un jugador nou faci gols cal que tingui minuts. N'estic molt content”

SENSE EXCUSES

“[Baixa de Messi] No és greu. Hem perdut amb Messi i Suárez i hem guanyat amb ells”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)