Barça

Una altra decebedora actuació de Paco Alcácer

Oportunitat perduda. El davanter, titular en el lloc del sancionat Suárez, va ser absorbit per l'atapeïda defensa del Màlaga i pràcticament no va entrar en contacte amb la pilota

Des del moment en què Luis Suárez va veure la cinquena targeta groga al Sánchez Pizjuán, el partit d'ahir contra el Màlaga va quedar marcat amb una creu en el calendari de Paco Alcácer, una gran oportunitat per demostrar la seva vàlua com a davanter i per fer créixer la seva autoestima. Malauradament, però, el de Torrent va tornar a decebre, ja que, com en els seus altres partits com a blaugrana, va demostrar que està lluny encara dels sincronismes de l'equip. En un partit complicat, ja que l'autobús de Juande Ramos va obligar Alcácer a moure's sense espais entre una autèntica teranyina de cames rivals, el davanter va mirar d'obrir el mur amb desmarcades constants, però els seus moviments no van donar cap tipus de resultat. De fet, segons les dades de Carles Domènech de La transmissió del Puyal de Catalunya Ràdio, Alcácer es va estar 31 minuts seguits (del 10 al 41) sense tocar la pilota, i quan ho va fer no va ser capaç de generar cap tipus de perill. També hi va haver accions, com una amb Neymar i una altra amb Arda Turan, en què la desmarcada del davanter va acabar amb la pilota en la direcció contrària, evidències que l'entesa entre ell i els companys encara no s'ha produït. Finalment, i sense més recursos ofensiu a la banqueta, Luis Enrique va optar per situar Piqué com a davanter centre. “Alcácer ha estat com la resta de l'equip, de notable alt”, va afirmar el tècnic després del duel, conscient que el jugador necessita recuperar la confiança perduda.

Primer partit complet

El d'ahir va ser el tercer duel en què Paco Alcácer va ser titular amb el Barça, i el primer en què va disputar els 90 minuts. El de Torrent va debutar contra l'Alavés, i en l'onze inicial, en un partit en què el Barça va ser incapaç de marcar cap gol. Després va disputar el tram final dels duels de Leganés i de Gijón i va tornar a ser titular a Mönchengladbach, on, de nou, va passar desapercebut. Després de disputar el segon temps contra el Deportivo, la presència d'Alcácer en els cinc següents partits es va limitar als set últims minuts contra el Granada, una falta d'oportunitats que es va acabar ahir, en el seu primer enfrontament complet, una actuació força grisa en què el jugador només va aparèixer per fer una centrada de mèrit i un xut fora.

INVISIBLE

Alcácer es va estar 31 minuts seguits (del 10 al 41) sense tocar la pilota

MASSA GRIS

El seu bagatge ofensiu va quedar reduït a una centrada de mèrit i un xut fora

‘SUBSTITUÏT'

Tot i jugar els 90 minuts, Piqué va ser el davanter centre en el tram final del partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)