Reaparició salvadora de Yaya Touré

Rivals en la Champions. L'exblaugrana, que estava apartat, va ser titular ahir al camp del Crystal Palace i va fer els dos gols en el triomf del City. El Mönchengladbach va perdre a casa i no aixeca el cap

Pep Guardiola va decidir que el partit d'ahir al camp del Crystal Palace fos el de la reaparició de Yaya Touré, apartat gairebé des que va començar la temporada, i el migcampista exblaugrana va respondre fent dos gols que van donar el triomf al Manchester City (1-2). Amb aquesta victòria a Selhurst Park, els citizens se situen colíders, empatats amb el Liverpool, en espera del que faci avui el Chelsea. L'ivorià va obrir la llauna cinc minuts abans del descans amb una potent rematada a passada de Nolito, i en el tram final, després que Wickham va empatar, va tornar a donar avantatge als de Guardiola rematant al cor de l'àrea un córner servit per Kevin de Bruyne.

I al Borussia Park, on el City jugarà aquest dimecres en la cinquena jornada de la fase de grups, el Borussia Mönchengladbach va agreujar el seu mal moment, en perdre contra el Colònia (1-2), i encadena així dues derrotes i quatre partits sense conèixer la victòria. Lars Stindl va avançar el conjunt d'André Schubert a la mitja hora de joc però el Colònia va capgirar el resultat en el segon temps mitjançant Modeste i Risse, ja en el temps afegit.