Barça

Leo s'apropa als 100 gols en la Champions

Màxim golejador. Amb dos ‘hat-tricks' i un total de set dianes, Messi és qui més gols ha fet en la màxima competició continental

Leo Messi ha vist porteria en els tres partits que ha jugat aquesta temporada en la Champions League. En dos d'aquests duels, a més, de manera destacada: contra el Celtic i el Manchester City, a l'estadi, va signar un hat-trick. A l'Etihad, en l'última jornada disputada, va tornar a marcar i, per això, suma set dianes que el situen com el màxim golejador del torneig. Molt darrere seu hi ha, amb quatre gols, Mesut Özil, Robert Lewandoswski i Edinson Cavani. I encara més lluny, amb dos, es troba el davanter madridista Cristiano Ronaldo.

El dorsal 7 blanc, però, encara avantatja Messi en la classificació històrica de gols en la màxima competició europea. Gràcies, en bona part, als 16 que va signar el curs passat, en què va establir un nou rècord, Cristiano n'ha fet un total de 95, mentre que el millor futbolista del món ha arribat als 90. La carrera cap al gol 100 en la Champions League, en tot cas, està servida. I, tenint en compte els precedents, pot quedar resolta aquesta mateixa temporada.

Neymar, assistent

Si Messi destaca especialment com a golejador en aquesta edició de la Champions, Neymar ho fa com a passador. El davanter brasiler és, de fet, qui més assistències de gol ha donat. Sis, en total. El doble que els seus immediats perseguidors, entre els quals hi ha Luis Suárez. Quatre les va donar en la golejada al Celtic, al Camp Nou. Les altres dues, a Möenchegladbach i a Manchester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)