Barça

“A casa és molt diferent”

Scott Sinclair, optimista. El davanter del Celtic assegura que “han après molt” des del 7-0 al Camp Nou. “Tots estem esperant amb ganes el partit [de demà], també els aficionats”, destaca

Scott Sinclair es va afegir al tècnic Brendran Rodgers a l'hora de difondre un missatge d'optimisme en relació amb el Celtic-Barça de demà. “No tenim aprensió. Hem après molt des de l'anterior partit”, va indicar l'atacant del conjunt escocès en referència al contundent 7-0 encaixat al Camp Nou en la primera jornada de la fase de grups (13 de setembre).

Sinclair, en declaracions recollides pel lloc web del Celtic, destacava dos aspectes a l'hora de fomentar la confiança en sorprendre els blaugrana. D'una banda, la millora reflectida en l'últim partit al feu del Borussia Mönchengladbach, on van treure un empat (1-1). De l'altra, el factor camp i la tradicional incidència que això té en el joc del Celtic. “És molt diferent quan jugues a casa”, va advertir. “Estar davant de la nostra gent ens estimularà perquè els nostres fans són increïbles”, va afegir.

Sinclair, habitual parella de Dembélé a l'atac del Celtic, també va incidir en el fet que l'equip escocès afrontarà el duel amb un dia més de descans que el Barça, “i això ajuda”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)