Barça

L'Osasuna no guanya com a local

El rival. El Sadar no fa por aquesta temporada. L'equip navarrès només ha sumat dos empats en set partits a casa i ha igualat el pitjor inici al seu estadi de la seva història, que datava de la temporada 2000/01

L'Osasuna, rival del Barça demà en la lliga, és el cuer de la categoria i els seus números conviden l'equip de Luis Enrique a retrobar-se amb la victòria en el campionat després de tres empats consecutius. El Barça visitarà El Sadar, un estadi històricament complicat, però que aquesta temporada està sent un forat per a l'equip navarrès. Hi ha jugat sis partits de lliga com a local i no ha estat capaç de guanyar-ne cap, amb dos empats i cinc derrotes. L'Osasuna ha perdut a casa contra la Real Sociedad, l'Espanyol, el Betis, l'Alavés i l'Atlético de Madrid i hi ha empatat contra el Celta i Las Palmas. El balanç de gols és 13 de marcats i 29 d'encaixats.

Aquest inici és el pitjor com a local de la història de l'Osasuna, igualat amb el del curs 2000/01, un any també de retorn a primera, en què no va aconseguir guanyar fins al vuitè partit com a local. Miguel Ángel Lotina era l'entrenador de l'equip navarrès, que va aconseguir salvar la categoria en l'última jornada guanyant a Anoeta. Aquella primera victòria va arribar un 17 de desembre contra el Numància (2-0), amb gols d'Armentano i Sabino. Aquella vegada, però, l'Osasuna tenia millors números a El Sadar, ja que hi havia empatat quatre dels set partits que hi havia disputat i hi havia perdut contra el Celta, el València i el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)