Barça

Avui, entrenament i viatge

Canvi d'hàbits. Jugar a la una del migdia fa que el Barça viatgi avui a Pamplona i també que l'esmorzar de demà sigui ben diferent. En l'altre partit jugat a la una hi va haver golejada (1-5)

L'horari del partit de demà, a la una del migdia, ha fet variar els plans de l'equip de Luis Enrique. La plantilla del primer equip, que ahir va gaudir de dia de festa, tornarà als entrenaments aquesta tarda, cap a les cinc, i després, els homes que convoqui l'entrenador viatjaran cap a Pamplona. Aquesta és la segona vegada aquesta temporada que el Barça juga a la una del migdia. La primera va ser en la jornada 4, i els de Luis Enrique no van tenir cap tipus de problema per golejar el Leganés (1-5) amb una gran actuació del trident. Messi va marcar un parell de gols i també van veure porteria Luis Suárez i Neymar. La golejada la va completar Rafinha.

L'horari provocarà també un canvi d'hàbits. Els jugadors soparan avui a Pamplona i menjaran més pasta del que és normal i més proteïnes. Pel que fa a l'esmorzar de demà, els jugadors el faran entre dos quarts de deu i les deu i també hauran de menjar pasta freda. A més, esmorzaran cereals i molta fruita. Està previst que passades les onze surtin cap a l'estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)