Barça

“A Pamplona no jugarem un partit qualsevol”

Luis Enrique en nou respostes.

L'entrenador del Barça ha parlat en roda de premsa abans de l'entrenament d'aquesta tarda, a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, previ al desplaçament a Pamplona, on demà al migdia juga el seu equip davant l'Osasuna.

L'Osasuna: “Prepararem el partit com sempre, valorant la situació del rival. En aquest cas, és de necessitat i amb un entrenador que porta pocs partits. Però és un partit fora de casa, que sempre presenta dificultats afegides. Per tot plegat, cal que juguem bé des del primer minut, sent efectius en les arribades a l'àrea”

Arda Turan: “Veureu si és titular en el lloc de Neymar demà. Tinc per norma dir-ho als jugadors abans que a ningú”.

Sergi Roberto tornarà al mig camp?: “En Sergi ens dóna diferents possibilitats, però seguirà fent principalment de lateral dret. D'aquesta manera és com hem dissenyat la plantilla”.

Neymar, terminis de recuperació: “Té les molèsties normals després d'haver rebut un cop com el que va rebre en el clàssic. Està fent recuperació i no hi hauria d'haver problema perquè jugués el derbi la setmana que ve”.

La justícia respecte de Messi i Cristiano: “No tinc arguments per valorar amb claredat si hi ha justícia o no en aquests casos”.

André Gomes, pivot: “Quan el posem en aquest lloc és senyal de què entenem que hi pot jugar. Crec, però, que la seva millor posició és la d'interior, per com manega la pilota i pel xut que té. Al final, la polivalència beneficia els jugadors i l'equip”.

Caparrós parla de necessitat: “És cert, la necessitat pot ser molt motivant. I és evident que l'Osasuna en té, però nosaltres també. El de demà no és un partit qualsevol, en el qual els punts tenen relativa importància”.

L'horari de migdia: “No és un horari habitual, però cada matí entrenem a les 11. Millor o pitjor que quan juguem a la nit? Al final, és un tema de preferències de cada jugador. No hi ha una norma general”.

La renovació de Messi: “Per descomptat que m'agrada. S'afegiria a la llista de jugadors que han renovat i que volen seguir en el Barça. Quan s'anunciï serà per celebrar-ho. Si m'atreveixo a dir que renovarà? No”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)