Barça

El trident i Gerard Piqué, de vacances després del derbi

Permís. Luis Enrique té previst que els tres davanters i el central català no entrin en la llista de convocats de cara al partit contra l'Hèrcules perquè puguin descansar o viatjar als seus països

Si el comú dels mortals està desitjant que arribin les festes i, per a alguns, també les vacances de Nadal, els jugadors del Barça no són menys. L'últim partit de l'any per als blaugrana és la tornada dels setzens de final de la copa contra l'Hèrcules, que es jugarà el dimecres 21 de desembre al Camp Nou. Els jugadors del Barça començaran les vacances després de resoldre –a favor o en contra– l'eliminatòria contra els alacantins, que ara mateix està més oberta del que s'esperava gràcies a l'empat a un al Rico Pérez. Luis Enrique, però, ha decidit donar descans abans d'hora a quatre de les seves figures. Segons va informar ahir Mundo Deportivo, Leo Messi, Luis Suárez, Neymar i Gerard Piqué podran començar vacances diumenge, just després del derbi de lliga contra l'Espanyol. L'entrenador blaugrana té previst, doncs, que ni el trident ni el central català participin en el matx contra l'Hèrcules, que malgrat l'empat del partit d'anada, no hauria de plantejar gaire problemes als actuals campions de la competició. Per això, l'asturià creu que donar descans a quatre dels homes que més minuts han disputat des que ha començat la temporada és una bona opció perquè descansin.

Els components del trident han jugat més de 1.500 minuts des del mes d'agost, a més dels minuts que acumulen amb les seves seleccions, i això que Neymar va començar la temporada més tard perquè estava disputant els Jocs Olímpics. A més, Messi ha tingut alguns problemes físics, igual que Piqué, que arrossega molèsties al turmell. De fet, al català, que ha jugat menys que el trident, –1.371 minuts–, li anirà molt bé reposar una mica, perquè en els darrers partits ha hagut de forçar per culpa de les lesions de Mathieu i Umtiti en les últimes setmanes.

La temporada passada, cap dels quatre va jugar en la tornada de la copa contra el Villanovense. Suárez i Neymar van estar a la banqueta, però Messi i Piqué ni tan sols van entrar en la convocatòria, tot i que en l'anada, el Barça no havia passat del 0-0. Aquest curs, doncs, tornaran a no ser-hi en la tornada de setzens, i així els tres sud-americans podran arribar amb antelació als seus països per celebrar el Nadal amb els seus familiars. En el cas de Piqué, Luis Enrique ha tingut en compte que segurament jugarà el partit de Catalunya del 28 de desembre, fet que l'obligarà a escurçar les vacances.

DESCANS MERESCUT

Els membres del trident acumulen molts minuts entre el Barça i les seleccions

PIQUÉ

Luis Enrique vol que descansi perquè arrossega molèsties des de fa setmanes
Messi, Neymar, Suárez i Piqué començaran les vacances diumenge a la nit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)