Barça

“Volem que Messi es retiri aquí”

Passa revista. Bartomeu assegura que el Barça està “tranquil” pel futur del crac argentí al club i està convençut que el 10 “seguirà fent grans temporades” com a blaugrana, a més de confirmar que la renovació de suárez està molt a prop

Josep Maria Bartomeu té molt clar que mantenir els millors jugadors de l'equip és bàsic perquè el Barça continuï guanyant, i ho va demostrar en una entrevista a beIN. El president blaugrana va confirmar que la renovació de Luis Suárez està molt avançada, però no tancada. “Ho anunciarem properament. Queden encara alguns detalls per concretar, i quan la tanquem, ho anunciarem”, va afirmar Bartomeu, que també va deixar clar que la renovació de Luis Enrique no està, ara mateix, sobre la taula: “El nostre desig és que continuï, però vam acordar amb ell que fins al maig no parlaríem de la temporada que ve.” Tampoc la de Leo Messi està entre els temes que s'han de tractar de seguida, però la voluntat de Bartomeu i del club és molt clara. “Ens agradaria que acabés la seva acarrera al Barça”, va assegurar el president blaugrana en l'entrevista: “Ha fet grans temporades, està fent una gran temporada i estic convençut que les seguirà fent. És un jugador determinant, el líder, i volem que segueixi.” “És el millor del món, de tots els temps. Té 29 anys i està a un nivell altíssim i segueix millorant”, va afirmar Bartomeu, que també el va comparar el Ronaldo: “Messi és el número u. Cristiano és un molt bon jugador, però no hi ha cap dubte que Messi és millor i que ho seguirà sent fins que decideixi retirar-se.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)