Barça

“Ara toca gaudir i guanyar títols”

Luis Suárez. El davanter uruguaià, feliç després de signar la renovació de contracte amb el Barça fins al 2021

Ahir a dos quarts de dues del migdia es va escenificar la signatura de la renovació del contracte de Luis Suárez amb el FC Barcelona, que lligarà el davanter uruguaià a l'entitat blaugrana fins al 30 de juny del 2021, amb opció a una temporada més i una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros. L'acte va tenir lloc a les oficines del club, al costat del Camp Nou, i va tenir la presència del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el directiu Javier Bordas, el director executiu-CEO, Òscar Grau; el director d'esports professionals, Albert Soler; el secretari tècnic, Robert Fernández, i el director de futbol, Raül Sanllehí. El futbolista va estar acompanyat pel seu representant, Pere Guardiola.

La millora de les condicions contractuals de Luis Suárez, que el converteixen en un dels futbolistes més ben pagats de la plantilla del Barça, respon a una promesa que va rebre fa dos anys, quan va fitxar procedent del Liverpool. “És un reconeixement del club perquè estic treballant bé. Ara el que em toca és disfrutar i guanyar títols, que per alguna cosa estic al Barça. Tant de bo que acompleixi aquestes expectatives”, manifestava l'uruguaià a la televisió del club després de la signatura. “Sóc molt feliç. És el que jo volia i també el que volia el club”, deia també. Suárez va assegurar que “cada partit al Barça és especial” i va subratllar que “la humilitat d'aquest equip et fa treballar encara més”. El davanter, finalment, va triar com a millor record de les seves dues temporades com a blaugrana “els títols grupals aconseguits” així com “els gols que han servit per guanyar punts i títols”.

També el vicepresident Jordi Cardoner, va dir la seva sobre la renovació de Luis Suárez. “Enlloc no pot estar millor que aquí, on se l'estima i se'l valora”, va dir. “Va ser un encert portar-lo”, va comentar també durant la presentació de la sisena diada del soci solidari.

LES FRASES

Luis Suárez no podria estar enlloc més millor que aquí, on se l'estima i se'l valora
Jordi Cardoner
Em quedo amb els títols que hem aconseguit i amb els gols que han servit per guanyar-los
Luis Suárez
La renovació és un reconeixement perquè estic treballant bé. Sóc feliç, és el que volia i el que volia el club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)