Barça

Cardoner passa revista

Àrea social. El vicepresident va fer balanç dels projectes socials del club, amb especial èmfasi en la 6a Diada del Soci Solidari, les xifres de l'espai d'animació i les novetats en el seient lliure

Pocs dies abans de tancar l'any 2016, el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner va comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació per presentar el balanç semestral de l'àrea social. Entre les diferents iniciatives, especial protagonisme per a la sisena edició de la Diada del Soci Solidari, per una qüestió d'immediatesa en l'agenda blaugrana. Com ja s'havia fet públic, el partit de tornada dels setzens de final de la copa del Rei de dimecres contra l'Hèrcules (22 h) ha estat establerta com a jornada solidària i Cardoner va informar que el club ja ha distribuït més de 50.000 entrades a través de l'àrea social, la fundació, el Departament de Benestar Social de la Generalitat i Creu Roja a diferents col·lectius com ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d'acció social gràcies a la cessió dels seients a càrrec dels socis del club. Fins a 300.000 persones s'han beneficiat de la Diada del Soci Solidari en el còmput global de les cinc anteriors edicions, amb el partit de la temporada passada contra el Villanovense com a rècord d'assistència, amb 67.703 espectadors. “Esperem que hi hagi una bona entrada. L'horari del partit malauradament no acompanya, però l'eliminatòria està oberta i això ho fa més atractiu. És una bona oportunitat per tal que entitats i gent menys habituals a l'estadi puguin disfrutar del Barça i esperem que la iniciativa tingui la bona resposta d'anys anteriors”, va expressar Cardoner.

Com a novetat, en col·laboració amb la Confederació Mundial de Penyes i la Fundació FCB, el Barça habilitarà el mateix dimecres un espai entre les portes 13 i 15 de l'estadi per tal que tots aquells que ho vulguin puguin donar aliments en el marc de la campanya El Gran Recapte del Banc d'Aliments.

Coincidint amb el partit contra l'Hèrcules, dues hores abans, s'inaugurarà també l'Espai Nadal, novetat també d'enguany. La inauguració tindrà la presència de l'exfutbolista del Barça Éric Abidal i d'un representant de les quatre seccions professionals del club. En aquest espai, els culers més petits podran gaudir de diferents activitats en l'esplanada del Camp Nou durant totes aquestes festes –tancat els dies 25 de desembre i 6 de gener.

Cardoner, que en l'àmbit esportiu va mostrar la seva satisfacció per l'acord de renovació signat ahir per Luis Suárez i ho va qualificar de “relació guanyadora per a les dues parts”, no va voler aprofundir en canvi en el tema de l'acció civil de responsabilitat i va instar els socis a parlar-ne en l'assemblea de diumenge, si bé va mostrar-se partidari de “tancar carpetes” i de “la pau social”.

Pel que fa a l'espai d'animació, Cardoner va parlar de números i va situar en 1.200 aficionats la xifra prevista a la qual espera arribar el club entre aquest desembre i el mes de gener del 2017, lluny dels 374 inscrits el mes de juliol. Actualment l'espai d'animació, recordem-ho, està ocupat per cinc grups d'animació (Almogàvers, Nostra Ensenya, Creu de Sant Jordi, Supporters Barça i Supporters Puyol). “Volem que el nostre estadi continuï sent un estadi segur i des d'aquí vull agrair un cop més tot l'esforç de les forces de seguretat en aquest sentit i la bona coordinació amb tots els grups d'animació per tal de garantir el millor funcionament possible de la grada d'animació”, va expressar.

Cardoner, que va situar l'actual massa social del club en 143.459 socis (142.816 l'any 2015) va mostrar-se satisfet pel funcionament del FCB Desplaçaments (1.054 persones han viatjat a través d'aquest canal; amb 800 persones inscrites al programa de fidelització) i també pel funcionament del Seient Lliure. Novetats en aquest sentit. A partir de la segona volta de la lliga el club garantirà el cobrament a tots aquells socis que alliberin les seves localitats abans de 72 hores prèvies a la celebració del partit. Tots els socis de la mateixa zona de preu de localitats cobraran el mateix import. L'import a favor del soci d'una zona del mateix preu es repartirà entre els abonats que alliberin abans de les 72 hores prèvies al partit, s'hagi venut l'entrada o no, i els abonats que hagin alliberat després de les 72 hores, en el cas que s'hagi venut l'entrada.

JORNADA SOLIDÀRIA

Per al duel contra l'Hèrcules, fins ahir el club havia distribuït més de 50.000 entrades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)