Barça

Gols solidaris

El partit de La Marató. El Miniestadi serà demà (12 h) el marc del ja tradicional partit entre famosos de La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

Demà diumenge, dia de futbol. Al vespre, derbi Barça-Espanyol al Camp Nou i al matí, futbol solidari a favor de la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. El Miniestadi serà a partir de les 12 h l'escenari del ja tradicional partit de futbol de La Marató de TV3, organitzat pel Fòrum Samitier amb la col·laboració de la Fundació del FC Barcelona i el suport de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, i el patrocini de Fiatc Assegurances i Estrella Damm.

Aquest any a les banquetes hi haurà Javi Clemente fent parella amb Miquel Olmo i Lavi Champion de delegat, i l'altre equip estarà dirigit per Josep Maria Minguella i Jordi Gonzalvo i l'actor Jordi Ríos de delegat. Entre alguns dels famosos que hi participaran destaca la presència dels exblaugrana Carles Puyol i Éric abidal i els pilots de Moto GP Marc Márquez, Aleix Espargaró i Pol Espargaró i el pilot de Moto 2 Àlex Márquez. També hi serà el tennista Marc López i el ciclista Purito Rodríguez. La llista la completen actors de La Riera com Jaume Casals, Albert Salazar, Lolo Herrero, Jordi Samper, Marc García Coté, Alain Hernández, Jan Marc i Miquel Àngel Barredo, i actors de la sèrie Merlí com Carlos Cuevas, Laia Manzanares, Albert Baró i Júlia Creus. Els també actors Paco Mir i Carles Francino, i Nil Cardoner de Polseres vermelles, Sergi Cervera del Polònia, i Marc Rodríguez i Alan Lillo del Crackòvia també en formaran part, juntament amb una llarga llista de noms de periodistes, presentadors, cantants...

Les entrades, a la venda des de fa dies, encara es poden aconseguir a un preu de 3 euros al web fcbarcelona.cat o a les taquilles del Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)