Barça

CaixaBank, la Fundació Bancària “la Caixa” i el Barça renoven l'acord

L'entitat financera es manté com a patrocinadora oficial i sòcia financera del club durant quatre anys més

CaixaBank i el FC Barcelona han renovat l'acord de patrocini mitjançant el qual l'entitat financera es mantindrà com a patrocinadora oficial del club durant els propers quatre anys, fins a la temporada 2019/20.

El president de CaixaBank, Jordi Gual; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, i el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han rubricat avui aquesta renovació a les instal·lacions del Camp Nou i, a continuació, han visitat l'oficina que CaixaBank té ubicada a l'accés 15 de l'estadi.

CaixaBank es manté com a patrocinador oficial del FC Barcelona (premium partner) i soci financer de l'entitat, consolidant, també, la seva aposta global pel futbol professional. A més, CaixaBank comptarà amb un paquet de contraprestacions en concepte de drets exclusius de marca a les diferents instal·lacions esportives del FC Barcelona, paquets d'hospitalitat per a clients de l'entitat i publicitat en els diversos canals de comunicació del club, i reforçarà la seva posició com a soci financer de l'entitat.

Entre les contraprestacions destaca la possibilitat de vincular la imatge del club a les oficines de representació que CaixaBank té a més de setze països d'arreu del món.

Com a novetat del nou acord, CaixaBank es converteix en patrocinador principal de la carrera popular Cursa Barça, de celebració anual i amb un recorregut de 10 quilòmetres.

CaixaBank, patrocinador històric del FC Barcelona, es mantindrà com a soci financer del club fins a la temporada 2019/20. Per aquest motiu, l'entitat financera ha ampliat el contracte d'emissió de targetes amb el club i ha acordat el llançament de tres noves modalitats de targeta exclusives dirigides als socis: Visa Platinum Barça, Visa Prepagament Barça Recarregable i Visa Prepagament Barça Regal. Aquestes noves modalitats de targetes es poden sol·licitar a les oficines de CaixaBank, a través del portal de l'entitat financera, al lloc web del FC Barcelona o bé a l'oficina que CaixaBank té ubicada a les instal·lacions del club.

Les noves targetes complementen la Visa Barça ja existent, així com les polseres de pagament contactless personalitzades amb la imatge oficial del FC Barcelona. El conveni de col·laboració també recull que CaixaBank mantindrà la visibilitat de marca al Camp Nou i a totes les instal·lacions del club.

Per a Jordi Gual, president de CaixaBank, “aquest nou acord permet a l'entitat consolidar el seu compromís amb l'esport professional, reforçar el vincle amb un club amb el qual compartim uns mateixos valors, com la feina en equip, la constància, el respecte, l'esperit de superació i la recerca de l'excel·lència i, també, des del vessant econòmic, mantenir-nos com a soci financer del FC Barcelona i seguir impulsant la innovació al servei de tots els seus socis i aficionats”.

A més, Jordi Gual ha remarcat que amb aquest compromís, “CaixaBank s'ha convertit, sens dubte, en un dels principals patrocinadors històrics del FC Barcelona, renovant la seva confiança any rere any, i sempre buscant nous àmbits de col·laboració entre les dues entitats”.

Al mateix temps, la Fundació Bancària “la Caixa” i la Fundació del Barça donen continuïtat al seu acord per al mateix període gràcies al qual la Fundació Bancària “la Caixa” desenvoluparà accions socials conjuntes amb el club. La col·laboració entre les dues entitats es remunta a l'any 2009.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)