Futbol

Primera divisió

El Barça rescata un punt en un partit desastrós contra el Betis (1-1)

El joc dels despropòsits. Els blaugrana, molt imprecisos, només reaccionen en el tram final i després de l'1-0, moment en què l'àrbitre no ha validat una diana dels de Luis Enrique quan la pilota havia traspassat clarament la línia de gol

La bona dinàmica del Barça s'ha acabat aquest migdia a Sevilla (1-1) en un partit desastrós dels blaugrana, que tot i rescatar un punt en els instants finals s'ha deixat part de les aspiracions de guanyar la lliga després de 80 minuts per a l'oblit, en què el Betis ha passat per damunt d'un Barça apàtic. A la punxada, a més, s'ha afegit la frustració per una errada arbitral, que no ha validat una diana només un minut després de l'1-0, quan la pilota havia superat clarament la línia de gol.

La primera part ha estat molt fluixa, amb un Barça imprecís en la combinació i un Betis intens però incapaç de generar perill. L'única ocasió dels andalusos ha arribat en un xut des de la frontal de Ceballos que Ter Stegen ha desviat amb una gran estirada (19'). Per part blaugrana, l'oportunitat ha estat per a Neymar, que ha fallat quan estava tot sol davant d'Adán.

Segueix el desgavell

Lluny de millorar el seu rendiment, amb la represa encara s'ha accentuat més el despropòsit del Barça, que una vegada rere una altra ha perdut pilotes en la sortida. Ara, a més, aquestes recuperacions sí s'han traduït en ocasions del Betis. Primer ho ha intentat Álex Alegría, en un xut que ha aturat Ter Stegen (56'), i després ha estat Ceballos, que ha vist com el seu bon xut s'estavellava al travesser (71'). El tercer en provar-ho ha estat Rubén Castro, que de nou ha xutat al pal (74'). El gol del Betis era qüestió de temps, i aquest ha arribat un minut després, en un córner tancat que Ter Stegen ha refusat malament, deixant la pilota morta, un regal que Álex Alegría no ha desaprofitat (75'). I llavors sí, amb l'1-0 el Barça ha reaccionat, i de fet ha empatat tot seguit, en una centrada d'Aleix Vidal que ha acabat, després de ser refusada per un defensa local, amb la pilota dins la porteria. L'àrbitre, però, no ha concedit el gol en considerar que l'esfèrica no havia superat la línia (77'). L'errada arbitral encara ha donat més empenta als blaugrana, que tot i veure com Ter Stegen evitava el 2-0 en un u contra u amb Castro, ha seguit atacant desesperadament, fins que Messi ha connectat amb Suárez, que ha fet l'1-1. Un empat, però, molt més agre que dolç.