Barça

Iniesta i Sergio Busquets, descartats

Amb un calendari tan atapeït en l'horitzó, Luis Enrique no pensa assumir cap risc amb dues peces fonamentals en els seus esquemes com són Busquets i Iniesta, que malgrat trobar-se en el tram final de les seves respectives recuperacions molt difícilment entraran en la convocatòria per al partit de demà. Busquets, que es va fer una lesió al turmell fa nou dies, en el partit contra l'Eibar, tenia un temps de recuperació fixat d'entre deu i quinze dies, la qual cosa fa preveure el seu retorn per al duel de dissabte contra l'Athletic o, en el pitjor dels casos, en la tornada de les semifinals de la copa de la setmana vinent. Pel que fa a Iniesta, i malgrat que pel període establert ja podria jugar demà, Luis Enrique no pensa arriscar gens ni mica, tenint en compte que la lesió del manxec és muscular –al soli de la cama esquerra–, una dolença que requereix seny, i més en el cas d'Iniesta. L'altra cara de la moneda podria ser Rafinha –el tercer blaugrana que es troba a la infermeria–, i que molt probablement rebrà l'alta mèdica avui mateix. El brasiler, que es va lesionar en l'entrenament previ al Real Sociedad-Barça de copa de fa dues setmanes, doncs, podria entrar en la convocatòria si Luis Enrique ho considerés oportú.

I també es presentarà amb baixes l'Atlético de Madrid, per al qual ara per ara l'únic dubte de Diego Pablo Simeone és certificar si finalment podrà disposar o no de Correa, que va acabar tocat l'enfrontament contra l'Alavés. Els que segur que no podran jugar són Oblak, Tiago i Augusto Fernández –tots tres baixes de llarga duració–, Thomas, que es troba disputant la copa Àfrica amb la selecció de Ghana, i José María Giménez, que dissabte es va fer una lesió als adductors de la cama esquerra.

Cinc apercebuts

Tot i que per al partit de demà no hi ha cap jugador que sigui baixa per sanció, fins a un total de cinc futbolistes es perdran el duel del Camp Nou si veuen una targeta groga, ja que ja han estat amonestats en dues ocasions durant la competició. En el cas del Barça, els apercebuts són Neymar, Jordi Alba i Umtiti, tres peces molt importants en els esquemes de Luis Enrique. Els dos primers seran titulars amb total seguretat, mentre que el francès també ho podria ser, sobretot si el tècnic asturià aposta per fer jugar Mascherano a la posició de Sergio Busquets. Pel que fa a l'Atlético, els jugadors en risc són Gabi i Lucas Hernández. El capità colchonero formarà part de l'onze de Simeone, mentre que el central molt possiblement serà suplent, ja que s'espera que l'eix defensiu de l'Atlético de Madrid sigui per a Godín i Savic.

LA NOTA POSITIVA

Rafinha ja està recuperat i podria rebre l'alta mèdica avui mateix

TEMPS D'ESPERA

Simeone té el dubte de Correa, que dissabte va acabar el partit amb un fort cop

EN RISC

Neymar, Alba, Umtiti, Gabi i Lucas Hernández, a una groga de la sanció

NO VOL ENSURTS

Luis Enrique no pensa arriscar amb dues peces fonamentals per als seus esquemes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)