Barça

Ronaldinho torna al Barça

Nou ambaixador. El club blaugrana i l'exjugador han arribat a un acord de col·laboració perquè representi el FC Barcelona en actes institucionals durant els propers 10 anys

El somriure de Ronaldinho torna al FC Barcelona. El club blaugrana ha anunciat aquesta tarda que ja ha arribat a un acord perquè l'astre brasiler es converteixi en ambaixador i representant del club en diferents actes i esdeveniments durant els propers deu anys. A més, Ronaldinho també formarà part del projecte Legends, l'equip d'exjugadors que, mitjançant els partits arreu del món, contribueix a la tasca de globalització de la marca Barça i els seus valors, i participarà en clínics, sessions d'entrenament i actes institucionals. Amb l'acord també s'especifica que el Barça i les acadèmies de futbol de Ronaldinho buscaran, a través de l'FCBEscola, diferents vies de col·laboració participarà en inauguracions i clausures d'algunes escoles i prendrà part en activitats en què compartirà la seva experiència en xerrades formatives. Ronaldinho també participarà en activitats de la Fundació del FC Barcelona amb actes relacionats amb l'UNICEF i del projecte Masia 360. L'acord se signarà demà, divendres, a les 17.30 h a la Llotja del Camp Nou amb la presència de Ronaldinho i el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)