Barça

Ronaldinho torna al Barça com a ambaixador del club

Fitxatge. El brasiler, que signarà aquesta tarda (17.30 h), exercirà de representant de l'entitat en diversos actes i esdeveniments arreu del món, a banda de formar part de l'equip Barça Legends

Tretze anys i mig després de contagiar tot el barcelonisme amb el seu etern somriure i deixar embadalit tothom amb un futbol d'una altra galàxia, Ronaldinho ha tornat al FC Barcelona. En aquesta ocasió, però, i amb les botes ja penjades, el brasiler exercirà d'ambaixador del club en diversos actes i esdeveniments arreu del món. El fitxatge, que el Barça va oficialitzar ahir amb un comunicat, ja feia mesos que s'intuïa, després de diverses trobades entre el jugador i el club. El setembre passat, per exemple, Ronaldinho va participar en l'acte que el Barça i les Nacions Unides van celebrar a Nova York per commemorar el desè aniversari de la seva aliança. “Tinc un record especial del meu pas pel Barça. Mai se sap què pot passar en un futur, però el club sempre m'ha tractat molt bé i hem mantingut una gran relació”, va afirmar el brasiler llavors en una entrevista en aquest diari. Aquells dies, de fet, ja es va començar a parlar de l'interès del Barça a recuperar la figura de Ronaldinho per al club, i els rumors es van multiplicar només un mes després, quan el jugador es va reunir a les oficines del club amb Josep Maria Bartomeu, una trobada en què es van fixar les línies principals de l'acord que es va certificar ahir. “Jo sempre he estat ambaixador del Barça”, va afirmar Ronaldinho quan va sortir de les oficines. Finalment, tot es va acabar de concretar la setmana passada, en una trobada entre el club i el germà i representant del brasiler, una entesa que Ronnie va deixar entreveure a través de Twitter, quan va anunciar que agafava un avió per anar a Barcelona, tot i que després el va canviar per dir que anava a París.

Hi haurà màgia

Malgrat que la principal tasca de Ronaldinho serà representar el club com a ambaixador, el Barça va comunicar ahir que el brasiler també formarà part del projecte Legends, l'equip d'exjugadors que contribueix a globalitzar la marca Barça i els seus valors. L'astre, doncs, participarà en clinics, sessions d'entrenament i actes institucionals del club. El jugador també assistirà a inauguracions i clausures d'algunes escoles, i prendrà part d'activitats en què compartirà la seva experiència en xerrades formatives. I no només això, ja que Ronaldinho també participarà en activitats de la Fundació del FC Barcelona amb actes relacionats amb Unicef i estarà present en el projecte Masia 360.

L'acord se signarà aquesta tarda, a les 17.30h, a la llotja del Camp Nou. Serà el moment en què oficialment Ronaldinho serà una altra vegada blaugrana.

MÉS TASQUES

Assistirà als actes relacionats amb Unicef i farà xerrades formatives

ES VESTIRÀ DE CURT

‘Ronnie' es tornarà a posar les botes per participar en ‘clinics' i sessions d'entrenament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)