Barça

Mascherano, baixa confirmada contra el PSG

Lesió. Les proves mèdiques d'avui han confirmat que l'argentí pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra

Males notícies per a Javier Mascherano i, de retruc, també per a Luis Enrique i el FC Barcelona. El jefecito pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, tal i com han confirmat les proves mèdiques a les quals ha estat sotmès el futbolista aquest matí. En el comunicat mèdic emès pel club no s'especifica el període exacte que el jugador haurà d'estar apartat dels terrenys de joc, però el que és segur és que l'argentí es perdrà l'importantíssim partit de Champions a París contra el PSG del proper dimarts. Mascherano serà baixa segura per a l'anada dels vuitens de final contra el conjunt d'Unai Emery i lògicament també serà baixa pel partit de lliga de dissabte a Mendizorrotza contra l'Alavés.

El jugador va notar molèsties en una acció amb Filipe Luis al tram final del partit contra l'Atlético de Madrid i avui s'ha confirmat la lesió. Luis Enrique, doncs, perd temporalment un dels seus centrals en un moment important de la temporada. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)