Barça

Mascherano, baixa segura per a París

Lesió. Les proves mèdiques d'ahir van confirmar que té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra

Males notícies per a Javier Mascherano i, de retruc, també per a Luis Enrique i el FC Barcelona. El central argentí té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, tal com van confirmar les proves mèdiques a què va ser sotmès ahir i es perdrà bona part dels compromisos de l'equip d'aquest mes de febrer. En el comunicat mèdic emès pel club no s'especifica el període exacte que el futbolista haurà d'estar apartat dels terrenys de joc, però pel tipus de lesió tot fa pensar que podria estar de baixa entre dues i tres setmanes. El que és segur és que El Jefecito es perdrà l'importantíssim partit de Champions a París contra el PSG de dimarts que ve. Mascherano serà baixa segura per a l'anada dels vuitens de final de la màxima competició continental contra el conjunt d'Unai Emery i, lògicament, també serà baixa per al partit de lliga de dissabte a Mendizorrotza contra l'Alavés.

Mascherano, que contra l'Atlético va haver d'actuar com a improvisat lateral dret d'urgències després de l'expulsió evitable de Sergi Roberto i del canvi frustrat d'Aleix Vidal, va entrar al terreny de joc sense gairebé temps per escalfar a la banda i en el tram final del matx va notar molèsties en una acció amb Filipe Luis. El futbolista va acabar el partit, però va marxar cap al túnel de vestidors amb cara de certa preocupació, conscient d'una possible lesió que ahir va quedar del tot confirmada. Luis Enrique, doncs, perd temporalment un dels seus quatre centrals en un moment delicat de la temporada, i serà l'evolució la que marcarà la seva disponibilitat. Just el dia que tornaven Iniesta i Busquets, el Barça perd Mascherano. Futbol.

Aquesta no és la primera lesió d'aquest tipus d'El Jefecito aquest curs. Fa uns dies, Luis Enrique ja el va substituir per precaució després d'una hora de partit contra la Real Sociedad (5-2), també en la copa del Rei, per unes molèsties. I l'argentí ja es va perdre l'inici de lliga contra el Betis per una elongació al bíceps femoral de l'altra cama, la dreta, que el va tenir uns deu dies de baixa, una lesió que es va fer en la tornada de la supercopa contra el Sevilla, a l'agost.

Contra l'Alavés, dissabte, primera decisió rellevant per a Luis Enrique: fer jugar Piqué o reservar-lo per al PSG i donar les claus del cadenat a Umtiti i Mathieu.

LESIÓ SIMILAR

En la supercopa, també es va fer una elongació al bíceps femoral, però al dret

MAL MOMENT

La lesió de Masche arriba en una fase del curs delicada, amb la Champions en joc
Piqué i Umtiti jugaran contra el PSG, però contra l'Alavés podria entrar Mathieu

Edgardo Bauza respira tranquil

El seleccionador argentí, Edgardo Bauza, present en el Barça-Atlético de dimarts al Camp Nou, també va lamentar la lesió d'un dels seus puntals a l'albiceleste, tot i que podrà comptar amb Javier Mascherano per al transcendental compromís que l'Argentina juga el 23 de març contra Xile. L'Argentina és ara mateix cinquena (19 punts), fora dels llocs de classificació directa per al mundial de Rússia del 2018. Xile és quarta, amb els mateixos punts que l'Equador (20).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)