Barça

Nou material al museu

Exposició commemorativa. Diversos objectes que simbolitzen el resultat dels deu anys d'aliança entre la Fundació FCB i Unicef s'afegeixen a les vitrines del Camp Nou Experience

L'oferta expositiva del Camp Nou Experience creix amb l'estrena d'un espai destinat a l'aliança entre la Fundació FCB i Unicef. Diversos objectes simbòlics conviuen amb els trofeus a les vitrines del museu com a mostra dels resultats aconseguits durant els deu anys de treball conjunt. La iniciativa es part de la campanya El triomf dels somnis, creada en el marc de la celebració de l'aniversari.

A la primera planta, a la vitrina on es troben els cinc trofeus de la lliga de campions, també s'hi afegeix un conjunt d'instruments esportius i, a poca distància, a l'anomenada vitrina d'actualitat, se n'hi ha col·locat un altre d'educatiu en format maleta. Aquestes eines s'utilitzen en projectes d'esport per al desenvolupament en diversos països (Xina, Ghana, el Brasil i Sud-àfrica). Un certificat de naixement i una pilota envoltada de llacets vermells completen l'exposició. Simbolitzen la tasca duta a terme per inscriure infants als registres civils de Swazilàndia i la feina de sensibilització, prevenció i detecció del VIH i la sida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)