Barça

Luis Enrique

“L'explicació és fàcil, el 4-0 reflecteix el que s'ha vist”

“L'explicació és senzilla i bàsica. El rival ha estat superior, ha jugat millor, ha guanyat molts duels i ha estat molt efectiu. Ens ha superat en la pressió, no n'hem pogut sortir i ens ha generat molt de perill. El resultat reflecteix el que s'ha vist. El PSG ha estat millor, amb i sense pilota.” D'aquesta manera, i sense voler donar gaires més explicacions, Luis Enrique va argumentar el perquè del desastre d'ahir al Parc dels Prínceps. El tècnic asturià va qualificar la nit de “nefasta” i no va voler individualitzar, sinó que es va responsabilitzar de la derrota: “Hi ha confiança màxima i plena en els jugadors, i quan les coses no funcionen i en les derrotes, accepto la meva responsabilitat.”

Luis Enrique també va assegurar que no es van veure sorpresos pel plantejament del conjunt parisenc i que estaven avisats: “Havíem parlat que amb qualsevol rival, a la Champions, ens trobaríem això. El PSG ha donat la seva millor versió i ha coincidit amb una versió més pobra de la nostra idea.” El tècnic blaugrana també va lamentar “l'oportunitat d'André Gomes, amb 1-0”. “Ens hauria tornat a posar dins del partit.”

Pel que fa al que es va veure en la segona part, Luis Enrique va explicar el que va intentar canviar: “No tinc per norma fer públic el que dic als jugadors, però no és molt difícil. Intentar millorar la nostra versió i fer gol. Hem canviat el sistema, també, però tenia poc a veure amb els sistemes i s'ha vist el mateix.” Respecte a les mínimes possibilitats de remuntada, Luis Enrique no perd l'esperança: “Som un equip que aquests anys ha fet molt bons partits i queda la meitat de l'eliminatòria. Tenim poques opcions, però n'hi ha alguna i ens hi hem d'aferrar. Per què no hem de somiar?”

SUPERATS DEL TOT

“Sabíem que ens trobaríem això. El PSG ha jugat més bé i ha estat millor amb i sense pilota”

ASSUMEIX LA CULPA

“Quan les coses no funcionen i en les derrotes, accepto la meva responsabilitat”

SENSE REACCIÓ

En el segon temps hem canviat el sistema, però hi tenia poc a veure, s'ha vist el mateix”

ESPERANCES

“Queda la meitat de l'eliminatòria. Tenim poques opcions, però n'hi ha alguna”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)