Barça

Viatge institucional a la Xina

Acord estratègic. Bartomeu, Òscar Grau i Ronaldinho es desplaçaran la setmana vinent a la ciutat de Haikou per segellar l'entesa amb Mission Hills Group, que permetrà la creació d'una nova FCBEscola

Josep Maria Bartomeu, president del Barça; Òscar Grau, director executiu, i Ronaldinho, flamant nou ambaixador del club, viatjaran la setmana que ve a la Xina per signar l'acord entre el FC Barcelona i Mission Hills Group, una aliança que permetrà que el club pugui disposar d'una instal·lació compartida amb la Federació Xinesa de Futbol a la ciutat de Haikou, a l'illa xinesa de Hainan, on està prevista la inauguració d'una FCBEscola amb set camps de futbol preparada per formar més d'un miler de nens. A més, també es construirà un gran espai d'experiències, amb una Megastore del club i una zona de restauració incloses.

L'expedició blaugrana es desplaçarà divendres a Haikou per certificar l'acord amb Mission Hills Group i, dissabte, Bartomeu i Grau visitaran l'oficina que el club té a Hong Kong. Tot seguit, el president i el director executiu es dirigiran a la seu de la Penya Barça Hong Kong Fan Club, fundada l'any 2015, on tindrà lloc una trobada amb una representació dels 218 penyistes que la componen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)