Barça

Futbol

Primera divisió

“Un partit no influirà en la meva decisió”

Luis Enrique en 9 frases.

Luis Enrique Martínez ha comparegut avui al migdia davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà al Camp Nou contra el Leganés. Ambient enrarit després de la bufetada que va suposar el 4-0 de París i que lògicament encara cueja. Aquestes han estat algunes de les seves respostes destacades:

El seu futur

“El que passi en els pròxims mesos no tindrà res a veure amb la meva decisió. Ni un partit, ni deu, no influiran en la meva decisió. I no, encara no la tinc presa.”

La desfeta a París

“El rival va ser clarament superior i toca acceptar-ho. El resultat va ser just, inclús hauria pogut ser major la derrota.”

L'ànim del vestidor

“La derrota contra el PSG va ser un cop que ens va agafar per sorpresa. Estem una mica tocats. Ho tenim una mica difícil en la Champions però estem segons a la lliga i a la final de copa.”

Les crítiques

“M'afecten zero. Si m'afectessin no hauria pogut estar aquí assegut durant quasi tres anys. Hi ha una distància considerable entre vosaltres [la premsa] i la meva persona.”

La premsa

“No us escolto mai, imagina't després d'un partit com el de dimarts.”

Com ha paït la derrota

“He estat jugant al parxís amb la meva dona, que, per cert, quasi sempre em guanya.”

El Leganés

“És una incògnita el plantejament que ens pugui fer el Leganés perquè és un equip amb diferents variants tàctiques i també és un equip que s'ha reforçat molt en aquest mercat d'hivern [set incorporacions.”

La resposta de l'equip

“El de demà serà un partit diferent. Serà una bona ocasió per veure quina és la nostra resposta davant d'una situació difícil.”

La pressió asfixiant dels rivals

“És cert que hi ha una tendència en els últims mesos de pressionar-nos a dalt i és cert que de moment no estem trobant les solucions que voldríem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)