Barça

“Necessitem guanyar l'Atlético”

Ter Stegen. El porter del Barça va subratllar ahir, en un xat organitzat pel club, la importància del partit de diumenge, al Calderón, va deixar anar que la remuntada contra el PSG no és impossible i va revelar que l'estiu que ve es casarà

En un xat organitzat ahir pel FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen, va analitzar l'actualitat blaugrana responent a les preguntes d'alguns aficionats. “Serà molt interessant, com sempre quan hem jugat contra l'Atlético. Hi anirem a guanyar, perquè necessitem els tres punts”, va dir, per exemple, sobre l'important partit de diumenge al Calderón. D'altra banda, l'alemany considera que, tot i que li serà molt difícil, el seu equip tindrà possibilitats de remuntar el 4-0 del Parc dels Prínceps, contra el PSG. Ter Stegen va destacar el bon ambient al vestidor: “Tots els jugadors són bona gent, però tinc alguns amics més propers, com Ivan Rakitic i els nois amb qui treballo cada dia a la porteria, Masip i Cillessen.” L'objectiu, en l'àmbit col·lectiu, per al dorsal 1 del Barça és “fer l'equip encara més gran”. “Ens cal fer passos importants en la lliga.” En l'àmbit individual, en canvi, es va referir a la seva vida privada: “El somni més gran és que la meva xicota i jo ens casarem aquest estiu. M'agrada dir-ho perquè l'estimo molt.” També va parlar de Dani Alves, amb qui manté encara una bona relació. “És un boig bon tipus. Em va ajudar quan vaig arribar al Barça”, va dir. D'altra banda, l'alemany també va revelar que el substitut d'Alves com a DJ al vestidor blaugrana és Sergio Busquets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)