Barça

Un golàs molt present

Luis Suárez

Ha estat l'últim del trident blaugrana a arribar i, per tant, el que acumula menys actuacions al Calderón contra l'Atlético. En total són quatre –una corresponent a la lliga, una a la Champions i dues a la copa– i en l'última visita va marcar un dels millors gols del curs. Va ser fa poc més de tres setmanes –l'1 de febrer, coincidint amb l'anada de semifinals de la copa–, desfent-se de Godín i Savic amb una autopassada i resolent davant la sortida del porter Moyá. Va ser el primer i únic gol fins ara de Suárez al Vicente Calderón, al qual minuts després s'hi afegiria el de Messi (1-2).

Suárez també havia marxat del feu colchonero amb victòria en dues ocasions anteriors. Primer, en el 2-3 registrat en l'eliminatòria de quarts de la copa 2014/15. Tot i no marcar, va fer una assistència de gol a Neymar, a banda de provocar l'autogol de Miranda en intentar rebutjar un xut del davanter blaugrana.

Suárez també va ser clau en la visita al Calderón del curs passat corresponent a la lliga (12 de setembre del 2015). De fet, va signar l'assistència de gol a Messi que va suposar l'1-2 definitiu. Abans, va estar a punt de ser ell mateix l'encarregat de marcar, però el seu xut es va estavellar al travesser.

El pitjor record coincideix amb la seva única derrota al feu de l'Atlético. El 2-0 encaixat pel Barça en la tornada dels quarts de l'edició passada de la Champions va suposar l'eliminació del conjunt blaugrana.

4 partits al Calderón
3 victòries / 1 derrota
1 gol marcat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)