Barça

“Nosaltres necessitem jugar millor que el contrari per guanyar”

Andrés Iniesta. El migcampista assegura que la confiança i l'autoestima de l'equip són màximes i diu que s'ha de creure en la remuntada contra el PSG

Andrés Iniesta és optimista de cara a les possibilitats del Barça de seguir viu en la Champions. O almenys no es resigna a donar la eliminatòria per perduda. “Hem de creure en la remuntada contra el PSG, encara que sabem que és un repte molt complicat”, va afirmar ahir en un acte publicitari. El migcampista manxec, però, va assegurar que la confiança i l'autoestima de l'equip són màximes.

Iniesta no va voler aprofundir sobre la nova polèmica arbitral que es va viure diumenge al camp del Vila-real, on el Real Madrid va ser clarament afavorit. Ara bé, respecta el dret que el seu company Gerard Piqué té de queixar-se mitjançant una piulada a Twitter. Sobre la situació en la lliga, el jugador blaugrana va dir que el triomf al Calderón era “fonamental”, però va reconèixer que el Real Madrid és un “líder sòlid” i va assegurar que no tenen més remei que seguir sumant de tres en tres per continuar pressionant-lo: “Hem de creure-hi. Tenim arguments.”

Sobre el debat del joc de l'equip i l'estil, Iniesta va deixar molt clar que no ha canviat: “Som un equip que necessitem jugar millor que el contrari per guanyar, però no crec que l'estil hagi canviat gaire, al Barça sempre serà així.” I va afegir que modificar el dibuix en alguns partits és una de les coses que es treballen en els entrenaments i que després és l'entrenador qui decideix, com per exemple, apostant pel 3-4-3 contra l'Atlético.

El manxec, amb bones sensacions físiques, també ha parlat del futur de Luis Enrique i, en aquest sentit, ha assegurat que li agradaria que continués dirigint el Barça i ha ressaltat que la plantilla fa costat “al mil per mil” al tècnic asturià.

LES FRASES

Tot i que el Madrid té un lleuger avantatge, queda molta lliga i tindrem possibilitats. Hem de creure-hi, perquè tenim arguments
Estem al mil per mil amb Luis Enrique. Espero que segueixi amb nosaltres i poder seguir guanyant títols com fins ara
Hem de creure en la remuntada contra el PSG, encara que sabem que és un repte molt complicat. Podem seguir vius
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)