Barça

Bartomeu anuncia el Barça Innovation Hub

Mobile World Congress. El president del Barça va ser ahir un dels ponents destacats del saló, on va parlar del paper del club en el desenvolupament de l'esport a través del coneixement i la innovació

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va ser un dels ponents destacats en la jornada inaugural del Mobile World Congress (MWC), que se celebra des d'ahir fins al 2 de març al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Bartomeu va anunciar la presentació del projecte estratègic Barça Innovation Hub, que el club presentarà oficialment el 22 de març a l'auditori 1899. “El Barça Innovation Hub es vol convertir en el centre d'innovació esportiva número 1 del món, que generarà un impacte rellevant en la indústria de l'esport i les indústries relacionades, generarà nous productes i serveis, atraurà els millors talents internacionals i, en última instància, contribuirà a construir el futur del món de l'esport a través de la innovació i el coneixement”, va explicar. “Tenim una marca d'impacte mundial, estem en una de les ciutats més atractives del món, sempre hem de tenir una posició guanyadora, cosa que ens obliga a estar a l'avantguarda del coneixement i la innovació, i el Barça ja és una de les organitzacions esportives líders quant a talent i coneixement. Això és el que ens fa diferents”, va afegir.

Barça Innovation Hub treballa amb cinc àrees de coneixement: els serveis mèdics i la nutrició, el rendiment esportiu, els esports d'equip, la tecnologia i les ciències socials. I té com a objectiu “contribuir a la transformació del món a través de l'excel·lència esportiva, mitjançant el coneixement i la innovació”.

Bartomeu, que va estar acompanyat pels directius Dídac Lee i Oriol Tomàs i el director de l'àrea de negoci global, Francesco Calvo. El director de l'oficina de Hong Kong, Xavier Asensi, va aprofitar per visitar també els estands d'Oppo i Etisalat, partners oficials del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)